~ MuTiArA kAtA

Jangan malu memberikan sedikit, kerana pemberian sedemikian lebih baik daripada tidak memberi sama sekali & Dan aku anak kampong tidak terlalu pandai menulis....akan tetapi apa yang baik akan ku kongsikan jua.....

Thursday, January 6, 2011

Rogol anak tiri umur 9 tahunTERTUDUH (dua dari kiri) dibawa keluar dari Mahkamah Sesyen Ayer Keroh, Melaka semalam.MELAKA – Seorang bekas anggota tentera tergamak mengkhianati amanah keluarganya dengan merogol dan mencabul anak tirinya yang berusia sembilan tahun dua tahun lalu.
Tertuduh yang berusia 53 tahun itu menerima balasan atas perbuatannya apabila Mahkamah Sesyen di sini semalam menjatuhkan hukuman penjara 18 tahun serta enam sebatan ke atasnya.
Hakim Abu Bakar Katar memutuskan demikian setelah mendengar hujahan kedua-dua belah pihak.
Abu Bakar menjatuhkan hukuman 18 tahun serta enam sebatan bagi pertuduhan pertama manakala bagi pertuduhan kedua tertuduh dijatuhi hukuman penjara enam tahun.
Hakim tersebut turut memerintahkan kedua-dua hukuman itu berjalan serentak.
Tertuduh didakwa merogol anak tirinya berusia 9 tahun 11 bulan di sebuah rumah nombor 9A Jalan BKP3, Taman Bukit Katil Permai di sini pukul 2 pagi pada penghujung November 2008.

mfab :))

No comments: